Сбогувахме се с Веско Димитров Петков секретар на Национален клуб “Гунди”.


Предлагаме на вашето внимание видеозапис от месечна сбирка на Национален клуб “Гунди” проведена на 10 май 2022 година.


Предлагаме на вашето внимание видеозапис от месечна сбирка на Национален клуб “Гунди” проведена на 12 април 2022 година.


Уважаеми членове и симпатизанти на на Националния и регионалните клубове “Гунди”.

Готов е и се разпространява годишен еднолистен стенен календар /48х68см/ и малък джобен формат за 2022 година. Желаещите да се снабдят могат да се обадят на телефони Веско Петков 0888626758 и Архангел Петров 0877122385. Пожелаваме Ви весела Коледа и щастлива Нова година.

От ръководството на Национален клуб “Гунди”.

Вижте снимки на календара…

Прочети още...

Верен фен на Гунди не знае умора на 88


Аспарухов мечтаеше да стане автомобилен състезател, казва Рашо Петров


Автор Анна Сапунова, вестник “Златна възраст” 9 юли 2021 г. стр. 8

Едва ли има българин, който да не знае кой е Георги Аспарухов - Гунди - футболист №1 на ХХ век. На 30 юни се навършиха 50 години от неговата смърт. През 1971 г. Аспарухов и колегата му на игрището Никола Котков умряха нелепо в катастрофа на Витиня на път за Вра;а в колата на Гунди. Историята за гибелта им е разказвана хиляди пъти и от кого ли не. Тук ще си спомним за легендарния Аспарухов чрез спомените на един негов съкварталец и добър познайник. Това е един от основателите на Националния клуб “Гунди” в София и член на управителния съвет на клуба Архангел Петров. Бил е негов главен секретар, но вече се е оттеглил и дава път на младите.

Прочети още...